Telefon: +420 777 619 856 Email: info@drento.cz
Co je to a co s tím?
Bazalkové pesto je jedna z nejznámějších italských omáček, původem z oblasti Ligurie. Název je odvozen z italského slova pestare = tlouci, mlátit. Tradiční příprava klasického pesta spočívá v rozdrcení a tření bazalkových listů v mramorovém hmoždíři dřevěnou paličkou. Tradičně se používá na ochucení těstovin v kombinaci se strouhaným sýrem typu parmezán, nebo k ochucení polévek, případně k masu. Taktéž je výborné i na topinky, jednohubky, bruschetty, tousty i do zeleninových polévek. Bazalka patří mezi nejoblíbenější bylinky středomořské kuchyně. Charakterizuje ji velmi aromatická, peprně nasládlá vůně. Pro svou výraznou chuť si získala oblibu i v naší kuchyni.
A co ještě?
Ručně a šetrně vyráběné pesto z bazalky v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku a GMO. Umeocet je vyráběn ze švestek umeboshi. Je to zcela přírodní produkt, který neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva.
Kam to dát?
Doba trvanlivosti je 12 měsíců. Před i po otevření skladujte do teploty 25°C mimo přímé slunce a do 14 dní spotřebovat. Před použitím doporučujeme promíchat do stejnorodé konzistence.
Etiketa
Bazalkové pesto s madlemi a piniemi - dochucovací pasta k přímé konzumaci.
Hmotnost 100 g. Složení: bazalka min. 29%, extra panenský olivový olej, slunečnicový olej, madle min. 12% , pinie min. 6% , umeocet, citronová 100% šťáva.
Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 14 dní. Minimální trvanlivost do: uvedena na dně výrobku. Výrobek je šetrně pasterován. Vyrobeno v ČR. Může obsahovat zbytky skořápek!
Bohužel toto zboží ještě nehodnotil nikdo ze zákazníků.
Pro naše registrované zákazníky nabízíme za každé hodnocení nákupu 200 drent jako slevu na další nákupy. Buďte první kdo ohodnotí toto zboží ;-).
Odeslat hodnocení a získat 200 drent
Copyright © 2014 - 2024 drento.cz všechna práva vyhrazena. Zákaz šíření textů bez předchozího souhlasu.