Telefon: +420 777 619 856       Email: info@drento.cz

Nákupní košík
Celkem 0 Kč
košík je prázdný

BIO pufované výrobky

Právě pro vás tuto kategorii plníme novými produkty. Mezitím vyzkoušejte prosím nějakou kategorii v nabídce "KATEGORIE". Děkujeme.

Podrobné filtrování
Výsledků na stránku:
Zobrazit popis kategorieSkrýt popis kategorie

Přejít na začátek stránky BIO pufované výrobky

BIO pufované výrobky

Pečivo je neodmyslitelnou součástí našeho jídelníčku. Nabízíme kvalitní a chutný bio chléb lněný, slunečnicový, chléb ze tří zrn a další chleby, které v kombinaci s libovou šunkou, sýrem a zeleninou mohou vytvořit zdravou a lahodnou večeři. Oproti klasickým pšeničným chlebům vás celozrnné bio chleby mnohem více zasytí, což ocení lidé při redukci váhy. Pokud chcete vynechat tradiční pečivo a chcete raději vyzkoušet pufované výrobky, tak vám můžeme nabídnout celou řadu těchto výrobků. Základní výrobní postup pufovaných výrobků spočívá v tom, že se surovina dávkuje do forem pečícího stroje, kde pod vlivem tlaku a vysoké teploty 300 °C dojde k odpaření vlhkosti, nabobtnání zrn a vytvarování tvaru chlebíčků. Nabízíme špaldové chlebíčky, kamutové, vícezrnné a rýžové chlebíčky. V našem sortimentu můžete také naleznete špaldové, rýžové, pšeničné, pohankové a rýžové pukance, které oživí váš jídelníček. Velmi chutnou verzí bio pufovaných výrobků jsou chlebíčky polévané čokoládou, které v našem sortimentu naleznete také.

 

BIO špaldové pukance
Bio pufované výrobky
Vyzkoušejte naše kvalitní špaldové pukance, které si zamilujete ke snídani či svačině a jsou velmi chutné v kombinaci s mlékem či jogurtem. Obohaťte si svůj jídelníček našimi kvalitní bio výrobky.

BIO rýžové chlebíčky
Bio rýžové chlebíčky
Výbornou náhražkou tradičního pečiva jsou pufované, rýžové chlebíčky RACIO. Jedná se o bezlepkové chlebíčky, vyrobeny z celozrnné rýže. Velice chutné jsou s plátkem šunky a sýru.

ZAVŘÍT filtr
Zobrazit více článků

Copyright © 2014 - 2024 drento.cz všechna práva vyhrazena. Zákaz šíření textů bez předchozího souhlasu.

Partner ID: