Telefon: +420 777 619 856 Email: info@drento.cz
Žádná kuchyně se neobejde bez kvalitního ostrého nože na maso. Nabízíme více druhů nožů na maso, různých velikostí, designů a s více druhy rukojetí. Naše nože na maso jsou z kvalitní nerezové oceli a prodávají se také v různých sadách. Nůž na maso můsí bý velmi ostrý, aby netrhal pokrm při krájení a k tomu jsou třeba brusiče nožů.
Chcette si prohlédnout více z naší nabídky, použijte naše šikovné filtry po levé straně obrazovky.
nůž šéfkuchaře Santoku 167 mm Suncraft SENZO Japanese...
nůž na ryby Deba 165 mm Suncraft SENZO Japanese &...
nůž Santoku 165 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - White Octagonal
nůž Santoku 165 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - Dark Octagonal
TKT-1114 Santoku 175 mm Tamahagane Bamboo...
TK-1114 Santoku 175 mm Tamahagane Bamboo 3-Layers & ...
nůž plátkovací Slice 240 mm Suncraft Clad ...
nůž vykošťovací Boning 1165mm Suncraft Clad &...
nůž Yanagiba Dellinger Mammut Octagonal & japonský...
nůž Yanagiba Dellinger Mammut Resin Octagonal & japonský...
nůž Sakimaru / Yanagiba Dellinger Mammut Resin Octagonal ...
Přejít na začátek stránky Nože na maso
Vaření může být velmi zábavné, zejména pokud máte po ruce kvalitní pomůcky. Třeba maso nám nabízí širokou škálu nápadů a můžeme tak výrazně upustit uzdu naší fantazii. Při práci s masem s však spoléháme více než jindy na kvalitní ostré nože. Při porcování masa vždy volíme nože na maso. Řezy budou čisté, což znamená, že maso nebude mít potrhané okraje a navíc se nám určitě lépe povedou krásné přibližně stejné plátky. Nůž na maso má pevnou kvalitní čepel, která je většinou užší a delší ostří.
Copyright © 2014 - 2021 drento.cz všechna práva vyhrazena. Zákaz šíření textů bez předchozího souhlasu.