Telefon: +420 777 619 856 Email: info@drento.cz
Žádná kuchyně se neobejde bez kvalitního ostrého nože na maso. Nabízíme více druhů nožů na maso, různých velikostí, designů a s více druhy rukojetí. Naše nože na maso jsou z kvalitní nerezové oceli a prodávají se také v různých sadách. Nůž na maso můsí bý velmi ostrý, aby netrhal pokrm při krájení a k tomu jsou třeba brusiče nožů.
Chcette si prohlédnout více z naší nabídky, použijte naše šikovné filtry po levé straně obrazovky.
Vykošťovací Boning 6" 160 mm.
Plátkovací núž / Slicer 260 mm Dellinger Carve & kuchařský...
Japonský zavírací nůž Higonokami & vrstvená ocel SK-5 &...
BBQ nůž Dellinger "D2" SAND Olive & včetně koženého pouzdra &...
VG-701 Utility / Petty 150 mm Sekiryu & japonský kuchařský nůž...
BAZAR!!! Srbský nůž Dellinger D2 ALMA ve stylu "Almazan" s...
Kuchařský nůž Brown Chef Kiritsuke 205 mm Dellinger Resin...
Kuchařský nůž Gold Chef Kiritsuke 205 mm Dellinger Resin...
Kuchařský nůž Red Chef Kiritsuke 205 mm Dellinger Resin Future...
Nůž plátkovací Slice 190 mm série SOK Olive Sunshine Damascus.
Kuchařský nůž Chef 230 mm série SOK Olive Sunshine Damascus &...
Nůž Santoku 175 mm série SOK Olive Sunshine Damascus &...
Kengata Santoku 160 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki &...
Chef 240 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský...
Chef 210 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský...
Chef 180 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský...
Santoku 180 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský...
WA-Kengata Santoku 160 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki &...
WA-Gyuto 210 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský...
WA-Kengata Gyuto 190 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki &...
WA-Kengata Santoku 160 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki &...
WA-Gyuto 240 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský...
WA-Gyuto 210 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský...
WA-Santoku 170 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský...
Přejít na začátek stránky Nože na maso
Vaření může být velmi zábavné, zejména pokud máte po ruce kvalitní pomůcky. Třeba maso nám nabízí širokou škálu nápadů a můžeme tak výrazně upustit uzdu naší fantazii. Při práci s masem s však spoléháme více než jindy na kvalitní ostré nože. Při porcování masa vždy volíme nože na maso. Řezy budou čisté, což znamená, že maso nebude mít potrhané okraje a navíc se nám určitě lépe povedou krásné přibližně stejné plátky. Nůž na maso má pevnou kvalitní čepel, která je většinou užší a delší ostří.
Copyright © 2014 - 2022 drento.cz všechna práva vyhrazena. Zákaz šíření textů bez předchozího souhlasu.