Telefon: +420 777 619 856       Email: info@drento.cz

Nákupní košík
Celkem 0 Kč
košík je prázdný

Nože na maso

Žádná kuchyně se neobejde bez kvalitního ostrého nože na maso. Nabízíme více druhů nožů na maso, různých velikostí, designů a s více druhy rukojetí. Naše nože na maso jsou z kvalitní nerezové oceli a prodávají se také v různých sadách. Nůž na maso můsí bý velmi ostrý, aby netrhal pokrm při krájení a k tomu jsou třeba brusiče nožů.

Chcette si prohlédnout více z naší nabídky, použijte naše šikovné filtry po levé straně obrazovky.

Podrobné filtrování

Počet nalezených produktů: 87

Výsledků na stránku:
nůž vykošťovací Boning 6

nůž vykošťovací Boning 6" (160mm) Dellinger Rose-Wood Damascus

nůž vykošťovací Boning 6 " (160 mm)

Skladem
1 699 Kč
nůž plátkovací Slicer Dellinger BBQ Carve Dellinger XZ-CARVE

nůž plátkovací Slicer Dellinger BBQ Carve

nůž plátkovací / Slicer 260mm Dellinger Carve &...

Skladem
699 Kč
nůž BBQ Dellinger D2 SAND Olive

nůž BBQ Dellinger D2 SAND Olive

BBQ nůž Dellinger "D2" SAND Olive & včetně koženého...

Skladem
1 999 Kč
nůž Utility / Petty 150 mm Sekiryu vg-10 Damascus

nůž Utility / Petty 150 mm Sekiryu vg-10 Damascus

VG-701 Utility / Petty 150 mm Sekiryu & japonský...

Skladem
2 999 Kč
nůž plátkovací / Sujihiki 210mm Kanetsune KC-950 Tsuchime Series

nůž plátkovací / Sujihiki 210mm Kanetsune KC-950 Tsuchime Series

KC-955  Sujihiki 210 mm Kanetsune Tsuchime Series ...

Skladem
1 199 Kč
nůž Gyutou 240mm Kanetsune AUS-10 PRO Series

nůž Gyutou 240mm Kanetsune AUS-10 PRO Series

Gyuto 240 mm, nůž šéfkuchaře

Skladem
3 899 Kč
nůž Gyutou 180mm Kanetsune AUS-10 PRO Series

nůž Gyutou 180mm Kanetsune AUS-10 PRO Series

Gyuto 180 mm, nůž šéfkuchaře

Skladem
3 299 Kč
nůž Gyutou 210mm Kanetsune AUS-10 PRO Series

nůž Gyutou 210mm Kanetsune AUS-10 PRO Series

Gyuto 210 mm, nůž šéfkuchaře

Skladem
3 499 Kč
nůž Yanagiba/Sashimi 240mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series

nůž Yanagiba/Sashimi 240mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series

Yanagiba/Sashimi 240 mm, nůž šéfkuchaře

Skladem
4 249 Kč
nůž Yanagiba/Sashimi 180mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series

nůž Yanagiba/Sashimi 180mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series

Yanagiba/Sashimi 180 mm, nůž šéfkuchaře

Skladem
3 824 Kč
nůž Slice / Sashimi 8

nůž Slice / Sashimi 8" (208mm) plátkovací Dellinger CLASSIC Sandal Wood

nůž plátkovací 8" Dellinger CLASSIC Sandal Wood & nůž...

Skladem
799 Kč
nůž šéfkuchaře Santoku 167mm Suncraft SENZO Japanese Suncraft SXLWA-04

nůž šéfkuchaře Santoku 167mm Suncraft SENZO Japanese

nůž šéfkuchaře Santoku 167 mm  Suncraft SENZO Japanese...

Skladem
1 759 Kč
nůž Deba 165mm Suncraft SENZO Japanese Suncraft SXLWA-06

nůž Deba 165mm Suncraft SENZO Japanese

nůž na ryby Deba 165 mm  Suncraft SENZO Japanese &...

Skladem
2 309 Kč
nůž Santoku 165 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - White Octagonal Hokiyama SXL-151310/1JS

nůž Santoku 165 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - White Octagonal

nůž Santoku 165 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - White Octagonal

Skladem
3 599 Kč
nůž Santoku 165 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - Dark Octagonal Hokiyama SXL-151310/1JT

nůž Santoku 165 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - Dark Octagonal

nůž Santoku 165 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - Dark Octagonal

Skladem
4 199 Kč
nůž plátkovací 240 mm - Suncraft - SENZO CLAD Slice Suncraft SXLAS-05

nůž plátkovací 240 mm - Suncraft - SENZO CLAD Slice

nůž plátkovací Slice 240 mm Suncraft Clad ...

Skladem
3 299 Kč
nůž vykošťovací 165 mm - Suncraft - SENZO CLAD boning Suncraft SXLAS-07

nůž vykošťovací 165 mm - Suncraft - SENZO CLAD boning

nůž vykošťovací Boning 1165mm Suncraft Clad  &...

Skladem
2 529 Kč
nůž Yanagiba / Sashimi 270 mm - Dellinger Octagonal Full Damascus Dellinger XZ-FX270

nůž Yanagiba / Sashimi 270 mm - Dellinger Octagonal Full Damascus

nůž Yanagiba/Sashimi Dellinger Octagonal Full Damascus ...

Skladem
3 999 Kč
nůž Santoku 7

nůž Santoku 7" Cullens (170mm) Dellinger Samurai Professional Damascus vg-10

nůž Santoku 7 " Cullens (170mm) Dellinger...

Skladem
2 999 Kč
Zobrazit popis kategorieSkrýt popis kategorie

Přejít na začátek stránky Nože na maso

Nože na maso

nůž porcovacíVaření může být velmi zábavné, zejména pokud máte po ruce kvalitní pomůcky. Třeba maso nám nabízí širokou škálu nápadů a můžeme tak výrazně upustit uzdu naší fantazii. Při práci s masem s však spoléháme více než jindy na kvalitní ostré nože. Při porcování masa vždy volíme nože na maso. Řezy budou čisté, což znamená, že maso nebude mít potrhané okraje a navíc se nám určitě lépe povedou krásné přibližně stejné plátky. Nůž na maso má pevnou kvalitní čepel, která je většinou užší a delší ostří.

ZAVŘÍT filtr
Zobrazit více článků

Copyright © 2014 - 2021 drento.cz všechna práva vyhrazena. Zákaz šíření textů bez předchozího souhlasu.

Partner ID: