Telefon: +420 777 619 856 Email: info@drento.cz
nůž na ryby Deba 165 mm Suncraft SENZO Japanese &...
nůž Santoku 165 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - White Octagonal
nůž Santoku 165 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - Dark Octagonal
TKT-1114 Santoku 175 mm Tamahagane Bamboo...
TK-1114 Santoku 175 mm Tamahagane Bamboo 3-Layers & ...
nůž vykošťovací Boning 6 " (160 mm)
nůž plátkovací Slice 240 mm Suncraft Clad ...
nůž vykošťovací Boning 1165mm Suncraft Clad &...
nůž Yanagiba Dellinger Mammut Octagonal & japonský...
nůž Yanagiba Dellinger Mammut Resin Octagonal & japonský...
nůž Yanagiba Dellinger Mammut White Octagonal & japonský...
nůž Sakimaru / Yanagiba Dellinger Mammut Resin Octagonal ...
nůž Sakimaru / Yanagiba Dellinger Mammut Octagonal &...
nůž Yanagiba/Sashimi Dellinger Octagonal Full Damascus ...
nůž Sakimaru / Yanagiba Dellinger Octagonal Full...
nůž plátkovací / Slicer 260mm Dellinger Carve &...
nůž na zeleninu NAKIRI 7" (165mm) Dellinger Samurai ...
Kanetsugu Slice/Sashimi PRO-J Hammer & japonský kuchařský...
Kanetsugu nůž Slice/Sashimi Kanetsugu PRO-M Saiun VG-10...
Kanetsugu Santoku PRO-M Saiun VG-10 Damascus &...
. KAI Shun HIKARI - nůž nemá originální krabičku ! ...
BBQ nůž Dellinger "D2" SAND Olive & včetně koženého...
VG-701 Utility / Petty 150 mm Sekiryu & japonský...
Kiritsuke / Utility 5" Dellinger CUBE Ebony Wood & ...
Dellinger Octagonal Ebony Wood NAKIRI 180 mm & japonský...
Přejít na začátek stránky Nože na maso
Vaření může být velmi zábavné, zejména pokud máte po ruce kvalitní pomůcky. Třeba maso nám nabízí širokou škálu nápadů a můžeme tak výrazně upustit uzdu naší fantazii. Při práci s masem s však spoléháme více než jindy na kvalitní ostré nože. Při porcování masa vždy volíme nože na maso. Řezy budou čisté, což znamená, že maso nebude mít potrhané okraje a navíc se nám určitě lépe povedou krásné přibližně stejné plátky. Nůž na maso má pevnou kvalitní čepel, která je většinou užší a delší ostří.
Copyright © 2014 - 2020 drento.cz všechna práva vyhrazena. Zákaz šíření textů bez předchozího souhlasu.