Telefon: +420 777 619 856 Email: info@drento.cz
Ottogi ocet z hnědé rýže je univerzální ocet, který se používá v asijské kuchyni & 6,2% & brown rice vinegar.
Další informace
Ottogi ocet z hnědé rýže
Jemná povaha octa je ideální pro přípravu sushi, zeleniny, ryb a masa a jako koření do polévek a studených jídel. Jemná vůně a lehce sladká chuť octa Ottogi dodávají vašim pokrmům chutnou vůni.
Rýžový ocet se vyrábí fermentací rýže nebo rýžového vína. Známe světlý a tmavý ocet. V Japonsku je nejoblíbenější světlý, který se používá zejména na sushi a do salátových zálivek. Tmavý rýžový ocet je nejpopulárnější v Číně a běžně se používá v dalších jihoasijských kuchyních. Mimo jiné také k přípravě marinád na masité pokrmy, např.: vietnamský karamelizovaný bůček nebo losos se sladkým glazé.
Složení produktu: voda, celozrná rýže 8%, glukóza, rýžové víno, glukózový sirup, oligosacharidy, kyselina citronová, kvasnicový extrakt, kyselost: 6,2%.
Důležité informace:
Dellinger s.r.o. není výrobcem tohoto zboží. Balení produktu a související dokumenty mohou obsahovat informace, které se liší od informací uvedených na našich webových stránkách. Doporučujeme Vám proto, aby jste si před použitím zboží prostudovali informace nejen na našich webových stránkách, ale i na obalu produktu. Vždy si pozorně přečtěte štítky, varování a pokyny, které se dodávají se zbožím.
Vyrobeno: Jižní Korea
Bohužel toto zboží ještě nehodnotil nikdo ze zákazníků.
Pro naše registrované zákazníky nabízíme za každé hodnocení nákupu 200 drent jako slevu na další nákupy. Buďte první kdo ohodnotí toto zboží ;-).
Odeslat hodnocení a získat 200 drent
Copyright © 2014 - 2024 drento.cz všechna práva vyhrazena. Zákaz šíření textů bez předchozího souhlasu.