Telefon: +420 777 619 856       Email: info@drento.cz

Nákupní košík
Celkem 0 Kč
košík je prázdný

Dušené hovězí po Burgunsku

Dušené hovězí po Burgunsku

Suroviny:

  • 4 plátky hovězího masa
  • dvě větší mrkve na kolečka
  • jeden hrnek červeného vína
  • dvě lžíce koňaku
  • pět kuliček pepře
  • špetka tymiánu
  • špetka rozmarýnu
  • dvě lžíce oleje

Postup:

4 plátky hovězího masa nakrájet na kostky, dvě větší mrkve na kolečka. Maso naložíme na čtyři hodiny do marinády. Marináda: jeden hrnek červeného vína, dvě lžíce koňaku, pět kuliček pepře, špetka tymiánu, špetka rozmarýnu, dvě lžíce oleje. Po čtyřech hodinách maso slijeme. Na oleji rozškvaříme slaninu. Maso osolíme, opečeme, podlijeme marinádou a dusíme dvě a půl hodiny, zahustíme jíškou. Podáváme s rýží.


Napsal Zdeněk Knopp

 

 

Kategorie

Zobrazit více článků

Copyright © 2014 - 2019 drento.cz všechna práva vyhrazena. Zákaz šíření textů bez předchozího souhlasu.

Partner ID: