Telefon: +420 777 619 856       Email: info@drento.cz

Nákupní košík
Celkem 0 Kč
košík je prázdný
Prodej skončil
-

SHUN HIKARI Bread knife 240 mm KAI

SHUN HIKARI Bread knife 240mm KAI
Prodej skončil
SHUN HIKARI Bread knife 240mm KAI (2/5)
SHUN HIKARI Bread knife 240mm KAI (3/5)
SHUN HIKARI Bread knife 240mm KAI (4/5)
SHUN HIKARI Bread knife 240mm KAI (5/5)

Kai Shun Hikari - nůž nemá originální krabičku! Tato mistrovsky vytvořená série nožů, pojmenovaná „Hikari“ (z japonského  光)
Další informace

Kód zboží: PCD-070-1414
Výrobce Nezařazeno

Nůž na krájení pečiva. Jeho dlouhá "zubatá" čepel umožní jedním řezem ukrojit jakékoliv pečivo. Nůž s tímto typem ostří se ale také výborně hodí například na krájení rajčat a jiných druhů zeleniny.

Pokročilá technologie výroby od společnosti Takefu Special Steel Company umožnila kování dvou různých ocelí VG-10 a VG-2. Mikro tenké (30 až 40 mikrometrů) pláty oceli VG-10 a VG-10 jsou střídavě vrstvené a kované opakovaným skládáním, aby mohla vzniknout tato jedinečná damašková ocel. Jedná se o stejný proces výroby jako je výroba mečů.

Tato nová ocel je velmi ostrá, tvrdá a pevná, její testování prokázalo, že ocel „Coreless Clad“ je 1,4krát odolnější vůči sekání a lámání než samotná ocel VG-10 a při řezacím testu byla o 25% ostřejší než samotná ocel VG-10.

Je broušená oboustranně, je tedy vhodná pro praváky i leváky. Ostří je broušeno pod úhlem 16 stupňů, což zaručí jeho ostrost, trvanlivost a snadnou udržovatelnost.

Nůž získal ocení „Kitchen Knife of The Year 2016“.

Ručně vyráběno v Japonsku

✅ Extrémně tvrdé jádro ze dvou ocelí VG-10 a VG-2
✅ 71 vrstev oceli
✅ Damascénský vzor „sršního hnízda“
✅ Autentický, úzký japonský tvar
✅ Klínový výbrus do tvaru "V"
✅ Ostří Katana Edge broušené pod úhlem 16 stupňů
✅ Vysoká retence ostří, odolnost proti korozi a optimální pružnost
✅ Pohodlná, ergonomicky tvarovaná rukojeť
✅ Dokonalé vyvážení pro pohodlnou práci s nožem
✅ Není vhodné do myčky

Použití
- Při manipulaci s ostrými předměty buďte vždy opatrní
- Vyvarujte se krájení na tvrdých površích, jako je kámen, kov nebo sklo
- Na sekání kostí se nedoporučuje používat žádný nůž, ale sekáček na maso, protože čepel se může snadno poškodit

Péče o nůž
- Myjte ručně vlažnou vodou a jemným čisticím prostředkem; ihned opláchněte a osušte
- Vyhněte se čisticím prostředkům, které obsahují bělicí nebo citrusové výtažky
- Ostřete podle potřeby. Při pravidelném používání a honování jednou týdně by váš nůž neměl být třeba ostřit více než jednou nebo dvakrát ročně
- Nůž bruste doma pomocí vodního kamene, nebo brousku, který umožňuje broušení v úhlu 16 stupňů, nebo je doneste na broušení profesionálům na naší brusírně

Hodnocení tohoto zboží:

Bohužel toto zboží ještě nehodnotil nikdo ze zákazníků.

Pro naše registrované zákazníky nabízíme za každé hodnocení nákupu 200 drent jako slevu na další nákupy. Buďte první kdo ohodnotí toto zboží ;-).
Odeslat hodnocení a získat 200 drent

Zatím nehodnoceno :(
Hodnotilo uživatelů: 0

Do kuchyně

Další nabídka

Naposledy prohlédnuté

Zobrazit více článků

Copyright © 2014 - 2024 drento.cz všechna práva vyhrazena. Zákaz šíření textů bez předchozího souhlasu.

Partner ID: